- rett på sakFakta og søk på ett klikk! Katalog, lovverk, ordbok, kalkulator. Superlink videre til de beste!
 


HJELP - alle sentrale søkemotorer og mange nyttige linker samlet ett sted

Hva er INFO.NO
INFO.NO er et nettsted som har samlet det vi mener er de viktigste linkene på nettet, for å finne frem til informasjon i jobb og privatliv. Du havner med en gang på riktig sted, uten å behøve navigere deg gjennom tunge menyer, og du slipper huske kompliserte navn. Fra tid til annen bytter vi ut innholdet bak noen linker, det er for å gi deg de beste linkene videre innenfor hver kategori. Og da får du hele tiden tilgang til det beste på nettet!


Bli mer effektiv på nettet
Spandér 2 minutter og studer MULTIsøk-siden, og absorber alle steder du når kjapt og elegant. Du kan imponere hvem som helst om du vet hvordan du lærer deg anvende disse oppslagsverkene raskt!

Spander deretter 10 minuttter på linkene på siden SUPERlinker. Her er samlet hundre nyttige linker innenforkategorier vi tror du finner relevante, alt fra aktuelt med nyheter/tv/radio, via referansesidene med oppslagsverk, næringslivsaktuelt, så litt om helse, mat og ulike fritidsaktiviteter. Uansett, her finner du bare linker til GODE sider, som hele tiden evalueres og eventuelt byttes ut.


Om siden MULTIsøk
Skriv inn søkebegrepet i riktig felt, søkebegrepet fremkommer stort sett av teksten, og start søket ved å trykke på riktig søkeknapp. Trykk på flere søkeknapper for å søke i flere ressurser med ett tastetrykk!
Ved siden av hver søkeknapp er linken til dens hjemmeside. Enklere kan det neppe bli!


Om siden SUPERlinker
På denne siden, velg en interessant link og gå rett til sentral info om emnet. Prøv deg frem, det er mange flere kategorier enn du ser ved første øyekast.
Her er oppslag på aviser, nyheter, økonomi og valuta, kart og referanseinformasjon, helse, reise, mat og diverse fritidsaktiviteter - naturligvis også spill, debatt og chatt.
ps! Og så endrer vi hele tiden, slik at du havnet på de beste stedene..;-)

TellerCopyright 2002-2021 Tekno Inform As
Lagt til rette av Erlend Klakegg Bergheim
Designet av Roy Henning Helle